duminică, 25 mai 2008

Răzvan Ionescu- noul redactor şef al ziarului Cotidianul


După mai mult de 15 ani de presă scrisă, acesta se alatură grupului de presă Realitatea-Caţavencu, în funcţia de redactor-şef al ziarului Cotidianul.

Razvan Ionescu se alătura grupului de presă Realitatea-Caţavencu, în funcţia de redactor-şef al ziarului Cotidianul. Acesta are o experienţa de peste 15 ani în presa scrisă din România, din care aproape 10 ani la conducerea editorială a unor publicaţii precum Evenimentul Zilei, Jurnalul National şi TV Mania.


“Îl urmăresc de mult pe Răzvan Ionescu şi ştiu că locul lui este la Cotidianul. Face parte din generaţia jurnaliştilor tineri cu o experienţă consolidată în managementul editorial. E omul care poate răspunde cu precizie noilor provocări pe care ziarul cititorilor de elită le va arunca în viitorul apropiat”, spune Doru Buscu, Director Editorial al ziarului şi membru al board-ului Realitatea-Caţavencu.

“Istoria sa, echipa, conceptul, relaţia cu publicul, reputaţia pe care şi-a construit-o, grupul căruia îi aparţine – toate acestea fac din Cotidianul titlul românesc cel mai pregătit să înfrunte, chiar să speculeze, revoluţia prin care trec ziarele de calitate din toată lumea. Faptul că e singurul ziar din segmentul de referinţă cu creştere absolută din 2005 până azi confirmă nivelul superior de adaptare. La fel şi performanţele ediţiei online. Aşa că provocarea pentru mine, din momentul în care mă alătur echipei de la Cotidianul, e subînţeleasă”, declară Răzvan Ionescu.

Niciun comentariu: