duminică, 25 mai 2008

Mercury360 partener exclusiv pentru CPM International

Mercury360 a devenit din aceasta luna partenerul exclusiv pe piata locala al CPM International, lider internaţional în servicii de field marketing (activitati de marketing in magazine, supermarket-uri, reteaua Horeca) şi sales development


“Vom avea cu siguranta de castigat datorita posibilitatii de a accesa expertiza valoroasa si verificata international a partenerului nostru. Această alianta aduce o nouă perspectiva activitatii noastre de field marketing si, cu siguranta, industriei locale de marketing si comunicare în ansamblu” spune Adrian Paculea ,Field Marketing Manager Mercury360.

CPM face parte din Omnicom, cea mai mare reţea internaţională de marketing şi comunicare şi este membru în Global Marketing Services, prima alianta internationala de agentii de marketing si comunicare din Europa, America de Nord si de Sud, Africa de Sud, China si Australia.

Mercury360 este o agentie integrata de consultanta de marketing si comunicare care a fost infiintata in 1993 si are o cifra de afaceri de peste 17 milioane de euro.

Printe clientii Mercury360 se numara Ursus Breweries, Coca-Cola, Nestle, H&E Reinert, Metro, Vodafone, Western Union, Kluth, L’Oreal si Dr. Oetker.

sursa: www.businessmagazin.ro

Niciun comentariu: